Gor in dol po straniščni školjki


Dajmo malo stališča spremljat…
18.11.2007, 19:59
Zapisano pod: Aktualno

Ponedeljek, 12. november 2007

Dan po predsedniških volitvah – predsednik vlade molči. 

Torek, 13. november 2007

Ormož – Rezultati predsedniških volitev so slabi, razmere, ki so privedle do njih, pa zaskrbljujoče, je po današnjem delovnem posvetu vlade na gradu Ormož dejal predsednik vlade Janez Janša. “Odprte so vse možnosti, vključno z odstopom vlade,” je ocenil Janša. (Slovenska tiskovna agencija) 

Sreda, 14. november 2007

Predsednik vlade med uradnim obiskom v Veliki Britaniji molči. 

Četrtek, 15. november 2007

Predsednik vlade Janez Janša je v nocojšnjem televizijskem pogovoru za Televizijo Slovenija napovedal, da bo predlagal glasovanje o zaupnici vladi. Glede na rezultat glasovanja se bo premier odločil o naslednjih korakih.Premier Janša je povedal, da je imel danes pogovor s tistimi predsedniki koalicijskih strank, ki so želeli pogovor. Predsednik DeSUS Karl Erjavec takšne želje ni izrazil, je dodal. In o opoziciji:Kritično ost je usmeril zlasti v največjo opozicijsko stranko SD, ko je predsedniku Borutu Pahorju očital leporečje, medtem ko so ravnanja poslancev v parlamentu drugačna. “Dobil sem od njega zelo vljudno pismo, še zdaj imam lepljive prste od tega, vendar so dejanja drugačna,” je dejal Janša. (Slovenska tiskovna agencija) 

Petek, 16. november 2007

Janša v Odmevih: Premier situacijo označuje za paradoksalno. Izpostavil je, da se je ob tem izgubil osnovni razlog, zakaj je do zahteve po zaupnici tega prišlo: “Problem ni v preostri opoziciji, temveč v tem, da se Slovenijo blati v tujini.”Janša je izpostavil sporočilo poziva novinarjev, ki so ga poslali v tujino: Da slovenski novinarji vlado obtožujejo omejevanja medijske svobode. “Slovenijo se je začelo od septembra naprej v tujini blatiti,” je poudaril premier. Ob tem je izpostavil oceno stanja, ki jo je spisala največja opozicijska stranka. Izpostavil je opozicijski očitek o pritiskih na medije, samocenzuri in sankcioniranju novinarjev, ki po njegovih besedah ni resničen. (Slovenska tiskovna agencija) 

Sobota, 17. november 2007

Predsednik vlade molči. 

Nedelja, 18. november 2007

Predsednik vlade v Klubu na Pop TV: ni težav v koaliciji, za Erjavca ni imel časa, ker ga ni dobil (Erjavec je danes dejal, da ga JJ ni šmirglal), ampak tile novinarji in tole blatenje tik pred zgodovinskim predsedovanjem EU, to pa res ne gre nikamor. 

A ima še kdo občutek, da ga ima nekdo za norca?

  • Share/Bookmark1 komentar
Komentiraj

Ne, ima nas za talce. Predvsem novinarje.

avtor: vezjak 18.11.2007 @ 20:22Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !