Gor in dol po straniščni školjki


Matranje mantre laži
21.11.2007, 22:40
Zapisano pod: Aktualno

Res se ne mislim spuščati v tisto, kar se je v parlamentu dogajalo v ponedeljek zvečer, ker tisti masaker res pove vse že sam po sebi. Tisto, kar me res jezi, pa je nekaj drugega, in sicer srhljiva sprevrženost tega, kar se je dogajalo in kar je bila rdeča nit celotne, že-druge-v-slabem-tednu “noči dolgih nožev”.

Lažejo, blatijo, lažejo in izvažajo laži, sprevračajo, manipulirajo, lažejo, mažejo podobo domovine in seveda… lažejo. Slabo mi postaja ob slutnji ali pa strahu, da je celotna zgodba o medijih namenjena le nečemu. In ta želja je očitno preprosta: podobo slovenskega novinarstva je treba v očeh ljudi popolnoma umazati, ji vzeti vso kredibilnost, jo seveda oblepiti in prelepiti z napisi “LAŽNIVCI”. In še bolj me je strah, če gre za premišljen manever, ki naj bi novinarskemu poročanju v prihodnjem letu, ko lahko odločneje zarožlja tudi kakšna malo starejša zgodba, že vnaprej vzel vso težo.

Če se bo najedanje z blatenjem in lažmi nadaljevalo s takšno ihto, ko se je svoj čas odvijalo obstreljevanje s “sproščenostjo”, potem dokazov za svoj strah ne potrebujem več. Samo še čakal jih bom.

  • Share/BookmarkBrez komentarjev
KomentirajKomentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !